driver perempuan

aku kalo dari kejauhan aku dah dapat cam dah..yang drive tu pompuan ke laki..memang aku akan rasa cuak tetiba kalo aku dapat tau yang drive depan aku tu perempuan..kalo tak potong memang akan tau erti penyesalan..tapi itulah hakikatnya..kalo nampak je pompuan drive..i'll piss  on off in my pants..

bila aku follow belakang kereta pompuan yang drive..kompom aku akan menjarakkan kereta sekangkang dari kereta deorang..kalo lelaki aku jarakkan sejengkal je..tapi kalo follow driver pompuan..nak potong pon rasa nebes tak ketentuan arah..mana taknya..kejap kejap..ke tengah..kejap kejap laju..kejap kejap slow balik..tetiba macam bagi jalan kita nak potong...masa nak potong tetiba dia laju pulak..bila dah potong rasanya lebih lega dari lepas bersunat..siyes...


kalo aku merempit..kebanyakkan yang memandikan aku secara manja dengan lopak air jalanan..yang menghimpit aku sampai aku mencium hebat pagar sekolah menengah perempuan..yang buat aku jatuh terbaring dalam semak..semuanya sebab driver perempuan..tak pernah ada lak driver lelaki yang menjadikan aku sedemikian rupa..bila dah kena macam tu..kami golongan merempit rasa diri kami ibarat lembu jalanan...apa salah kami akak akak sekalian..

tu tak kira bab kasi signal 20 kilometer sebelum nak masuk selekoh lagi..pas tu..bab lampu hijau baru le nak masukkan gear..bab mekap mekap sambil telepon sambil drive..bab susukan anak masa drive..er ade ke..

kesimpulannya..aku rasa bukan lelaki je la yang tak suka driver pompuan..yang perempuan pon leh perasan jugak sama macam lelaki perasan kan...errr ada yang marah ke...


p/s
member aku siap boleh cam lagi..kalo parking keta cam ti camni..tu cara parking pompuan..herm2...



bukan sekadar omongan kosong

36 comments:

HAFIZAL said...

terus potng...jgn tunggu

nuruashia ♥ said...

ehhh..bukan sume pompuan cenggitu ye?? hahahahahha :P sentap :P

Alisya said...

hebat r member ko tu..

Aya Ariel said...

kenkadang aku rase..ee..apekejadahnye keta nih..slow motion..cam amik angin tepi laut..kang aku potong kang..dia plak laju..kekadang ke tgh..cam spider..bila usha2..ehh..jantan?? apekejadah hang bawak keta lagutu?? oh tengah becinta..muka punye lah poyo..brader..wa bawak keta sama laju ngan laki wa..takdak brek2 nih..ahak3..(oke tipu) tp..kadang tu..driver laki nih ikut suka hati depa jer nak potong..kadang brek dulu br signal..punye lah geliga otak jepun nak reka signal..org mesia pakai ikut suka jer..rasa nak signal..signal..rasa hebat sikit..belok terus takyah signal..ehh..panjang pulak makcik komen sini..maap~~

Yatie Awang said...

tak semua, akak tak macam tu pun, boleh kalah f1 lagi kih kih kih

kiera'sakura said...

aku x mcm tue ok... :p

miss atie said...

rs bukan semua kot yang mcm tu... ade yg ok je... tp, org lelaki kbnykn akn ckp cm tu kalo yg tengok drive tu pompuan... sbb abg2 atie pon bese ckp cm tu... jgn pndg sblh mata k pada org pompuan... heeee...

kembatolo™ said...

bawak slow pun duk lane kanan. padahal 20km/j je pun.. sape camtu? pompuan lettew~ hahaha

tinta hatiku said...

Bukan semua driver pompuan camtu! Malah ada yg lelaki lebih nazak dari yg ostad story tu. Bila akak jeling masa potong dia, rupanya ada kepala pompuan atas riba dia! Buat mender ntah....

Tapi, over all, memang kebanyakan driver pompuan macm yg ostad story tu la... yg cenggitu, terus mak potong sambil himpit lagi!! Nyampah!! Bukan dia gabra drive pon... tp siap tengah mengumpat dlm empon sambil drive! Ceh!!

Oopppss..! terpanjang la pulaks, hehehe

ch000tz axoera said...

xsemua gitu...

aimie amalina said...

mmmmmmm
okeh!
hahaha
x taw nak komen ape..=p

Zul Fattah said...

kasi rembat itu org ma..

delarocha said...

hati hati, diorg selalu masuk simpang tak bagi signal...

klu tak hati hati,kau akan tahu apa itu erti penyesalan...ahakss

yura said...

ala x semua la mcam 2... segelintir je...so xleh la pk sume pempuan drive cam 2 k....

yura said...

ala x semua la mcam 2... segelintir je...so xleh la pk sume pempuan drive cam 2 k....

DuniakuAbstrak said...

tu typical perempuan bro..pernah terjumpa pompuan bawak keta kalah jantan? sports car lagi...terbakar hati beb...haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

baik potong je..jgn ekor blkanag..sbb tersondolsusah lak.tppompuan arab memandu secara merbahaya kat qatar ni tau jiji.hehe....akak pun bkn handal sgt memandu tp tak pernah buat org terbaring tepi jln dan mandi air lumpur dr lopak lg.alhamdulillah.

Sunah Sakura said...

beb...

tahniahhhh...takde typo derr... hahahah~

Sunah Sakura said...

kecuali kat p/s

Syazwan Che Deraman said...

aku suka tengok driver bila tahu driver kete depan tu pompuan.

kalo lawa.
main kejar kejar, macam dalam citer hindustan.

demo bulih apply lagi.
try la MAS, Air Asia, MARA ko.

saem ambo ado umur nak dekat 40 doh.
dok belajar sekali nge ambo lagi.

Panggil Aku Han said...

llki pun xtrkecuali...
ade jugak yg nk jd mcm driver perempuan..huhu

lieynanilaz said...

x semua pemandu wanita cenggitu tau!!..

Bella Bell said...

cuba lu naik kete ngan kawan gua.. dia bawak kete kemas cm lelaki bawak..

tapi kalau lu naik dgn gua, lu tak de pilihan melainkan kita sama2 masuk hospital.. hahahhahaa!!~

Nin Ahmad ツ said...

aku setuju dgn ko walaupun aku perempuan.main masuk main keluar dan main bawak sesuka hati dorang je.

tp kdg2 lelaki pun sama je.senang ckp pemandu yg tak berhemah lah yg buat eksiden sana sini.

Pembunuh Tanpa Bayang said...

sangat mudah untuk mengenal pasti pemandu perempuan.cara mereka memandu ada kalanya agak merbahaya.

siti kektus said...

mungkin kot. hehehe :p

tp tak lah semua pompuan kejenya nak humban mat rempit dalam semak masa drive kan. haha :p

diana said...

tengah belajo drive keta..
jadi tak berani komen..setakat ni akak tengok kat pulau pinang ni yang bawak kereta menyakitkan hati,pompuan dan orang cina.

Diana @ bilakukatacinta said...

kebenaran itu perlu- walaupon pahit...aduh

Syara Mohammad said...

sebab tu tak suka bawak kereta... alangkah bahagia kalau pengangkutan awam kat malaysia ni lebih maju. =D

KaK LimAh Si SupiR said...

aiyakkkkk..ahahha

Haryz Khairuddin said...

ntah. tapi aku anti dgn driver pompuan ca ya nun alip. hampir semua la perangai cam haram je. kalau org bagi signal time tu la nak pecut padahal b4 dat bawak kalah siput b***.

*oppss...terkuar tajuk. tapi ada gak pasal driver pompuan kan?

laskar pelangi said...

ewahs! tak semua perempuan cam gitu hokey..marah nie..he3 gurau jerp..tuela..kengkadang tak puas hati gak ngan kaum sejenis sendiri..bawak kereta cam ape ntah...

ifnirsweet said...

salam kenalan..hehe
kalau nampak cik ifnir bwk kete,potong je la..haha..
*xpernah terserempak,buat-buat je terserempak.haha..

Mya said...

hahaha xsemua. tp kebanyakan. huhu

alexa yussida said...

akak aku membebel 4juta kali kalo pompuan yg drive kat depan die..sama mcm ko ckp,kejap laju kejap slow..kejap xbg potong..cuma peliknye akk aku ler lbh2,abg2 aku xsmpt nk bebel terus g potong depa tuh :D


mgkin aku dipihak manusia yg dibebelkan itu..cuma aku kasi chance korg potong ar :P kehkehkeh

Bint's Abraham said...

hehe.. Btol2.. even sy nie girl tp sy stuju.. :) skit hati ble girl bwk lmbt n xkemas.. :)*jgn amik ati ye.. fact! ^_^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved