gua bukan fahrin ahmad...

tagline..hapekebenda nye tagline tu????


Tagline adalah perkataan atau ayat atau slogan atau perbuatan yang menjadi sinonim dan menjadi trademark seseorang atau sesebuah organisasi untuk mempublisitikan sesuatu.

hah..ada paham ka..gua kasi usha blog blog yang wujud...memasing ada tagline untuk blog memasing..dan tagline tu gua anggap kekadang ianya akan bagi pembayang tentang personaliti tentang tuan punya blog tu..iya ke tak ye gua cakap ni..maka semolek moleknya tagline tu..bior la datang dari hati lubuk sanubari kita..setakat nak tanya orang lain suruh bagi idea..no hal la..tapi yang terbaik bior datang dari diri kita senirik..tagline gua pon takder la gempak sangat..tapi gua rasa tu yang terlintas kat kepala hotak gua..

apa tagline blog lu orang..datang dari mana????..pernah lu orang jumpa taglinepaling menarik..bak sini gua nak usha..

tu tagline untuk blog..tagline dalam entry pon ada gak..cam contoh cik epal..tagline entry die..menternak lemak..kalo budak alien ni...tagline dia..ada nombor dalam tajuk entry die..macam aku..ada kewww....

gua rasa nak tukar tagline..

"NEscafe+milo"
bukan sekadar omongan kosong..
gua nak tukar..

nescafe+milo..
gua bukan fahrin ahmad..

amacam..cun..



bukan sekadar omongan kosong

31 comments:

Yatie Awang said...

ye lah, mana ada fahrin ahmad lain, satu je hehehhe

Niena Pengembara Ilahi said...

tagline ai..


Niena Pengembara Ilahi
berdebar bila dengar nama fahrin Ahmad

SoLy SoLicious said...

ptut lah..ade iklan shell fahrin ahmad ha terpampang kat c2..

UNA budak BAEQ said...

adakah iklan nuffnang paham akan maksud ngko ? asal iklan bawah tuh dandan keluar iklan pahrin ahmad . grrr BE kan .

tagline aku . blog ini milik bini pahrin ahmad .sekian

bagus budak alien buat plan bernombor .

Sunah Sakura said...

ko tak yah la nak promote ko ade BE tu... :p

Anum said...

hahahhahha
sesuai

☀ Izzaty Hedry☀ said...

mntang2 la fahrian ahmad ada dlm blog ni ... ehhehe...

Puteri Iqa Izyan said...

dan2 je ade iklan fahrin. haha.
tagline aku selalu tukar2. haha

Ct Aja said...

alamak takde tagline ar...kenoo buh kow????wuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu

Ieda Al-Habsyi said...

weh terus iklan shell ahbam fahrin keluar, kemainnn ko yek, ahahhaha! :)

hira said...

wah, demandnya nak tagline hebat-hebat. haha. bukan sekadar omongan kosong tu kan dah ok. kenapa nak tukar?

kiera'sakura said...

mementang dh geli2 ngn BE... hahahaha

kembatolo™ said...

aku xtau gapo tagline aku. haha.

ch000tz axoera said...

ada kemajuan hehehe like like :D byway aku guna Nikon D5100

cinnamon.com said...

salam,singgah sini..

aimi said...

kau mmg kaki koya :p ahhahhahah

diana said...

akak pun nak tukar tagline la...
kamu nak pakai yang "gua bukan fahrin ahmad"kan??
meh bagi tagline lama kamu kat akak..
hehehhe

nurdani said...

aku tahu ko bukan fahrin sejak azali lagi

[sutera kasih] said...

teringt kt blogger kak Niena suka tu FA hehe..urmm, tagline kmu dh smart dh tu yg bukan skdr omongan kosong..xpyh tukar hehe

unieMARKS :) said...

tagline gua

*gua takda tagline*

Bella Bell said...

lu tak payah cakap.. dh memang ternyata lu bukan fahrin ahmad.. hehehhe..

lain la macam gua.. gua dengan lisa surihani memang tak de beza.. so, gua boleh guna tagline..

BellaBell SSYJ..
gua bukan lisa surihani..


hahahahha!!~

sergeant keroro said...

haha, tup tup ada fahrin ahmad kat situ. pomot BE nampak :P

bobiedanbad said...

hahaha aku pun nak wat tagline gak "Aku pun bukan Fahrin Ahmad"

H.J said...

tok soh ah fahrin..gua bukan sedo..

Hansyirah Takezur said...

haiyoo... gempak sngat kot tagline ko yang baru nie. :D

Deeba Debab said...

fahrin ahmad? HAHA. oke cun :D

Eera Shera said...

cantik gambar tu weh

cik pulau said...

wohooo... BE lettew..

Iffah Afeefah said...

Ohhh abg fhrin

Iffah Afeefah said...

Ohhh abg fhrin

Hanie_Dew said...

elleh sume org tau ko bukan fahrin. takyah mention pon. hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved