latihan ketenteraan

kemain susah nak hapdet blog kat tepi pantai ni weyh..line punya la menciput cedut ceput perut peruttttttt...bingai jugak line tenet kat sini...nak usha blog blog korang kemain payah..memang memerlukan mujahadah dan usaha yang tinggi...

ini hari sampai hari senin aku jadi jurulatih sukan bebudak seminar nak exam..tapi aku bahagian sukan je..kira macam guru pendidikan jasmani le jugak..yang tak menahan tauke challet ni memandang rendah keupayaan guru muda bergetah seperti aku ni..konon tak leh nak bimbing bebudak..mak cik sayanggg..tua ke muda itu belakang cerita..yang penting apa yang ada dalam kepala hotak..

apapon petang ni..latihan bersifat ketenteraan ala ala pengganas akan bermula..siap la ko bebudak..caiyooosssssss.....challo bettteeaaa

p/s
aku usaha la tinggal bau kaki kat  blog korang lepas ni ek..sayang semua..mmuuuaaahhh..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

Faaein Talip Roy said...

bersukan tepi pantai.. perghh.. syoknya.. sampaikan salam aku pada pantai..

p/s: lagu nasyid takde lah dek..

delarocha said...

seronok seronok... buat kerja sambil bercuti kiranya ni

Bella Bell said...

bagitahu mak aku ko cium aku! hahahaha~~


errr.. ko boleh jiji! good luck! seksa budak2 tu.. haha.. jahat gila ayat :P



^^

Rozuan Ismail said...

saya taj nak dicium.bau kaki.

Amirah Adnan said...

aku risau ape la akan jadi dgn budak2 tuh bile ko yg ngajo dyeorang sukan..

ghost writer said...

jangan sampai lunyai bebudak tuh sudah lah,Ji.tak cukup nak bayar duit guaman nanti.haha

KaK LimAh Si SupiR said...

oyeahh..oyeahh..bagi tabah hbs2 :P

Iffah Afeefah said...

Erk tetibe aku riso sal bbudak tu

bersama kak Es said...

rendam je diorg dalam laut pastu soh solat tepi pantai ...

Eera Shera said...

jgn dera lebih2

SoLy SoLicious said...

jadik gulai la bdak2 tu

Az-Zahra Fauzee said...

ni cikgu ke komander?
konfius haku..
eh, ko xyah tggl jejak kaki,
jejak kasut pun ok gak...
huuu~

aimie amalina said...

weh
kite sama ah
selalu org x cye
bengang jek..hohohoho
caaalllo betteeee!

Dang Intan Duka said...

best join mcm ni...
xpe2..
aslkan budak2 tu dapat input, ok dh..
hihi


peace

Liyana Zahim said...

mkck itu ade ank pompuan yg cun tau?

nuruashia ♥ said...

challo betaaa :P

cik pulau said...

pantai mano ji??

Ct Aja said...

bersukan sambil bercuti, best!!!

Jue said...

Cikgu jasmani hupenya. Ckup fit x ni? Hihi

KuNanGKuNanG said...

latihan ala tentera? habisla ank murid kene tembak nanti..he3

diana said...

makin itam la kamu..kan??
hehheheh

kechixx said...

pantai kat mana nie?;)

Sunah Sakura said...

ayat ni buat aku gelak besar --> line punya la menciput cedut ceput perut peruttttttt

intan.maisarah said...

ye la
ko la muda bergetah

kiera'sakura said...

muda begetah bkn alasan!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved