lelaki punya fesbuk..dan awek awek punya fesbuk


p/s
aku bz ini hari..jadi entri cincai ceni je tak pe kan???nak gi tapau 60D jap



bukan sekadar omongan kosong

40 comments:

Anum said...

betul2

siti kektus said...

Weh. Aku pnya notification,msej n fren request xla byk rupe itu. Plg byk pon 1, 2 je la.

Qaseh dalia adelia said...

taklah fb aku mcm lelaki je haha

Afikah Aziz said...

fb ika pun sama cm laki je hehe

Ijah EmoTemo said...

ahahah iyela kot tp ijah punya masih stabil aje lg ekekek

bobiedanbad said...

fb aku tak macam tu..

kiera'sakura said...

fb aku penuh dgn noti group jer....

Lady Diana @ Lat'z said...

FB Lat'z pun tak mcam tu..byk sangat nofication tu sbb byk komen status org, byk fren req pun sbb org nak fren sbb dr komen2 status kawan kpd kawan..byk inbox tu, byk gosip & cerita..huuhu....

Rtp Farra Arisha said...

lelaki tak addict akan FB kot. that's why notifications pun sikit..hahaha.

Niena Pengembara Ilahi said...

pnah jdik cenggini bla dh sebulan xbukak..tpi xpenah la smpai 35 msg

Umie Artoqiemie said...

#FAKTA

❀Hanim_RosLan❀ said...

aku xbukak fb sebulan pon dh smpai 200 lebih org add..skrg ni pon masih ade seratos lebih mcg yg xbace..mls nak bukak..haha..kiranye statement ni ade kbnarannye gak la..haha

kembatolo™ said...

aik jie? 60D plop? haha

ghost writer said...
This comment has been removed by the author.
ghost writer said...

awek kiut sapa taknak.

*aku bangun tidur dalam keadaan mamai terus komen.ntahapa-apa dah aku nih.

unieMARKS :) said...

umm. mcm tu meh ? -.-''

Aya Ariel said...

tipu2..
aku nyer satu dua jer..tuh pon pas aku komen kat status org..
hahh..belambak la sikit notification tu..

Diana @ bilakukatacinta said...

tu pompuan pemes..pompuan mcm haku yg sederhana ni..huhu....sedih

aNaYaNa said...

ore comei lote bulihla gtu..vs pulok ngan laki hok tok ensem meme la..hhaha

Syazwan Che Deraman said...

perhh..heheh.

weh, aku tak pasti lagi.
masing masing busy.

kalu main kat real seven.
macam suso jah boh.jauh.
tak dok kenaikae.

Syakir Rahman said...

pompuan yg fesbuk die mcm laki aku taw sbb apa...hahahaha

Bella Bell said...

fb gua macam lelaki la kalau cm tu.. hahaha!!~

Miss PIJAOSIX said...
This comment has been removed by the author.
Miss PIJAOSIX said...

even entry cincai tapi makan dalam gak ni...hahaa

Iffah Afeefah said...

Rrk aku cm y laki punye

Iffah Afeefah said...

Rrk aku cm y laki punye

kisahku orang biasa said...

uishkk kagum jap tgk noti female tu,.tpi sye xpon,.hehehe

~Nana 귀여운~ said...

yang 1 notifications tuh klaka..

mgkin x hemsem kot..haha

Yuyu Ali said...

pilu pulak tengok yang male tu..macam forever alone je

i am S!L4H.. said...

ahahhh.
setuju 800 peratus!

=p

nuruashia ♥ said...

hahahaha...adoilaaa...

Faaein Talip Roy said...

aik.. jadi canonian plak ker? kate nikonian... hurmm..

aimie amalina said...

erk
cara cakap nak tapau 60D tu cam tapau nasi lemak 50 sen..kekeke

MerLe said...

fb sape la tu....tak penah lg byk cenggitu.. klu byk pn time x bka seminggu...tu pun kt notification je.. n x la sampai puluh2..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dulu2 la kot?hehe.

missteeha the babling girl said...

:D

cik pulau said...

hahaha...

Asyila Zainuddin said...

uish.. 60D tu.. aku baru nk start je dgn fotog ni.. hmmmmm..

Puteri Iqa Izyan said...

haha. jarang sangat dpt mcm tu.

.izzatul.hazwani. said...

hahahahha =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved