suka suka je like gambar awek kat fesebuk

awak awak sekalian..terutama yang jantan..jangan la dok suka suka meng'like' gegambor awek awek kat fesebukk..kalo yang halal bagi kita..no hal la..ni hentah awek mana hentah..dok tayang gambar dada..dok tayang gambar peha..gambar gambar muncung..gambar dok berhias dah tak rupa orang dah...tetiba kita kita ni menggatal pulak gi like..aku rasa kalo dok like gambor cenggitu..seumpama kita kita ni cam bagi galakkan dan sokongan padu dah pulak kepada si empunya gambar..

"ehhh tapi saya dah letak gambar saya pakai shawl elok elok je tutup aurat dengan sempurna..camne tu???"


erm..kalo dah nama wanita..die akan mampu menarik perhatian lelaki dengan apa cara sekali pon..percaya la weyh...kalopon kekadang dah beghupa kaklimah tak mandi junub lagi pon..memang akan ada jugak lelaki yang akan tertarik..nak letak gambar tak salah..tapi cer tengok leklok ape jenis gambor yang kita nak letak..nak lagi jelas..tengok berapa ramai laki laki yang dok like gambor tu..mueheheh...


"dah tu yang like..pas tu siap komen komen..awak cantik la..chumill la..camne tu???"


bukan ke cam tu..dah ghupa bagi sokongan..galakkkan ke???hurm..satu lagi..bila dah puji..berkemungkinan besar yang amat..tuan punya gambar akan terwujud perasaan bangga..riak dan macam macam lagi la..bahaya wokkk kalo tetiba ada rasa camtu..penyakit hati tu..kalo pompuan komen pompuan????yang ni leh tahan la dari laki yang dok komen memuja muji..


salah ke apa yang aku cakap ek????



bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

ghost writer said...

aku kekadang tolak tepi hal lain.aku selalu fikir bila aku say something kat mana2 gambar,aku betul2 maksudkannya.bukan bagi sokongan tapi bagi aku suatu yang indah sangat aku hargai..

bukan kah suatu yang indah itu seni.hihi

kiera'sakura said...

aku kdang2 x bernafsu nk letak gmbr sndiri... kihkihkih

kembatolo™ said...

yakk.. aku brehi like gambar ore. gano kiro eh? hahaha. sapo suruh comey. aku like ah. KAHKAHKAH

Iffah Afeefah said...

Mmg dasar lelaki y suke pd kcntikan

Anum said...

hehehehhhee

ch000tz axoera said...

hhahaahah xde dah.....semak lah fb tu hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

setuju pak ostad... erm, seolah2 kta kasi galakan kn mereka2 yg mcm tu..yg pmpuan tu plak tersengih2 sengsorang bla org puji cantik... erm, simpan saje aksi2 tu utk suami

Hanie_Dew said...

tak salah.betul belaka.

ko bisnes kambing nnti raya korban aku beli kambing ko wat korban.

Titisan Hujan said...

cantik itu seni


tp kn kalo da button unlike mesti pak ostad klik kn??

Anisa Hang Tuah said...

tak minta org like.

tp mereka like

fairuz said...

haha. aku salah sorang yang tak suke like gamba orang perempuan even aku satu kaum ngan mereka. sebabnya macam tu lah, nanti mereka ingat kita lagi menggalakkan diorang dok tayang-tayang amek perhatian. peace no war. kbai

Ujie said...

setuju!
yg tukang 'like' mcm bg galakkan je.
yg tukang letak gambar..lagi byk dosa..sebanyak mana org melihatnya.

siti kektus said...

hoho. kalau tayang gambar pesen nampak buah dada, mmg tak kan menglike la.

aimie amalina said...

x slh kot..betolla.. =]
so sile boh gambo x pndg kamera..hahha =]

Umie Artoqiemie said...

say no to awek gedik upload pict seksa di FB..

Ainul Hayat said...

aku penah gak tekan like.

TAIKO OTAK said...

butang like tu cm anti je ngn aku sbb hr2 duk tekan..ntah

Afikah Aziz said...

setuju ng jiji..yg pmpuan lbh bek xyh letak gmbr wlp dh tutup aurat bgi huhu..simpan utk suami je tgk cm kak niena ckp :)

BeloG MTT said...

toinkkk toinkk! dah private segala jenis gambar dah.. toinkkk ! :D

hiro said...

sekali sekala dengar la cakap jiji ni ada moleknya wahai makwe berdada.

nuruashia ♥ said...

da tu if nuru gune gmbr laki then pompuan like cmne? ahahhha~

laskar pelangi said...

xsalah pon pak ostad cakap cmtu.sokong2!

bobiedanbad said...

tak payah letak gmbr lansung hehehe.
letak nota tolong jangan like

diana said...

tak payah share gambar peribadi la..
lagi bagus..

Qaseh dalia adelia said...

dah aku like pic laki yang ensem tu xleh ke ?
mark pun satu p letak like , nak kene semkeh ni ..

**::CIKNUURUL::** said...

setuju!,.menyemak je dah kt fb tu rupe yg bagai2,.seram aku tengok,.hehe,.aku dh insap dh,.xde dh gmbo2 seram aku,.haha

Paradise Gal said...

sy mengaku suke letak gambar lam fb. tapi tak kesah pon kalo org tak puji. sy letak... sbb suke2.. dalam buku teks skolah pon sy letak gmbr. sy mmg suke gmbr... muehehehhe...

IFA Athirah said...

kalo yg puji2 tu gaya gedik,mmg ade rupa nk kena lempang jerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved