kebetulan atau sudah dirancang..

Mungkin ini satu cara Yahudi Laknatullah yang membenci Islam..

1) buka Google Translate
2) pilih untuk terjemahan 'English' to 'Malay'
3) masukkan perkataan 'myQuran' lihat terjemahannya apa?
4) cuba pilih perkataan lain.. contoh.. mySelipar / myBaju / myCar atau sebagainya..,ia tak dapat diterjemahkan dari 'English' to 'Malay'

adakah ia suatu kebetulan atau kesilapan?

"kat translation tu ada tanda rate the translation..cukup 1000 org report offensive nanti akan buang"

TOLONG RATE OFFENSIVE PERKATAAN INI!

cara:
1) pergi ke tanda ✔ di hujung terjemahan, dan klik
2) menu akan terpapar. klik OFFENSIVE

semoga usaha yg tak seberapa ini membantu menyelamatkan Islam dari terus dihina. Amin...
 
p/s
muhasabah diri sebelum tidur itu perlu..sebanyak mana sumbangan kita untuk islam..nite eberibadi



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

Iffah Afeefah said...

Td br aku tgk
mslhnye mmg tu yahudi pnye

Okey aku wat

HEROICzero said...

noted !

**::CIKNUURUL::** said...

oke ji,.nak try ni,.

Nini Hartini said...

dah klik.

rasa mmg sengaja je tu.

SoLy SoLicious said...

dh bbuat td..


Cube search "abejiji"..tubik gapo die translate dio tu..heee

azwa amani said...

tq sebab bgtau...ini salah satu taggungjawab kita..amani dah buat.. :)

Lea Isnawi said...

aku pun dh tekan:)

eh aku bukan polis, aku belajar forensik dulu

Sunah Sakura said...

astaghfirullahal'azim...

cik pulau said...

bengom molepp..
aku buat ji..

FaKArePa!n said...

jom pergi offense balik mende tu..

Kalamhati said...

Astaghfirullah..
ni semua agenda kafir laknatullah

umat Muhammad said...

masyaAllah..jzkk.
na'uzubillah.

umat Muhammad said...

masyaAllah..jzkk.
na'uzubillah.

syakey said...

nampak org share delam fesbuk, immediately cpt2 buat.

FasiHaH SupiaN said...

astaghfirullahalazim, thanx bro, aku da wat offensive tu

Hanih Borhan said...

Noted bro...tenkiu sharing...

kalau ada masa proceed sini...
ada main tag2...hahahaha...

http://hanifborhanchanglun.blogspot.com/2011/11/tudiatag-tag-tag.html

enjoy :D

Ameena Muktar said...

tq...done.

rozeeta rashid said...

ada ke patut?? dah rate offensive!

Rozuan Ismail said...

kadang2 benda tu kita boleh edit.itu mmg keje org nak musnahkan islam

Cik Eliza said...

ish!

report reramaiiii

amirah said...

sebarkannnnnnn

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

TQ atas info nie.. agak terkejut gak.. huhu

BeloG MTT said...

Astagfirrullahala'zim..

Kalau myQuran tu takde space dia keluar perkataan yg sama cuma kalau ada space baru keluar yang tak sepatotnya..

Tanggungjawab bersama..Dah buat dahhh ! :)

kiera'sakura said...

ok done

Faaein Talip Roy said...

dah buat.
tak ada apa2 perubahan pun.
mesti dah cukup 1000 yang buat tu..

Hanie_Dew said...

tak sempat nak buat dah takde translation yang bukan bukan. dia translate myQuran jugak.

cimOt said...

ishk3. ishk3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved