makin rasa bosan..makin nak jenguk..

sumthing bila kita rasa bosan..kita akn meluat bebeno nak menjenguknya..tapi ada certain certain thing..makin rasa bosan..makin rasa meluat..makin kita nak tengok..kenapa aku rasa intro aku pagi ni macam intro awek awek..yekk..

antara benda yang kita meluat..tapi kita tetap akan membelainya secara manja..ialaha jerawat..tapi aku..muka licin..mana da jerawat..tapi aku dok tengok mereka mereka yang menghadapi situasi muka ditumbuhi jerawat ni..kata je meluat..tapi jerawat tu jugak le yan gsalu dibelai belai.kekadang sampai yang tersayang pon diabaikan..kekadang tu memang rasa bosan dengan kehadiran jerawat..tapi tiap tiap masa..akan tetap juga menjenguk jerawat tersebut dan mengambil berat juga tentang kehadirannya..

kan aku dah kata..muka aku takder jerawat
ada betol ke idak???



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

Si DauN CeRi said...

ey ape da jerawat..

Anisa Hang Tuah said...

apa petua anda?

Niena Pengembara Ilahi said...

btul..kalo rasa meluat kt org tu msti kte lgi nk tgk dia hehe..nk tau apa hebat sgt dia tu

Anonymous said...

aku borim dengan fb..=(

qasehraihan said...

apa kaitan bbq tu ngn entry belai2 jerawat??harhar..

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam...

jerawat..apa tu??

bbq, sedap ayam...

alien said...

xnampak bara merah pun
ko masak pakai asap je ke

Anonymous said...

eyqasara: nk tunjuk jerawat ke aym bkar tu?? aiseymen... :P

Cik Eliza said...

rindunya kat belog kau jiji.

lama aku tak jenguk jenguk

=__="
#tak berkaitan entri

Eera Shera said...

muka aku pun bersih dr jerawat

bobiedanbad said...

jerawat tu pemanis hahahaha

shera haifa said...

jerawat menghias muka..leh x cm tu?

cik pulau said...

demnnn..
aku terasa..
hahahaa

noraliza said...

cam ada jerawat gak jer..hahaha

Iffah Afeefah said...

okey trase gak wakaka

[sutera kasih] said...

jerawat itu pemanis

Nana Jay said...

slalu belai2 -__-

nuruashia ♥ said...

sat2...ape kaitan borim ngn jerawat ni ji??? ke tyme borim je jerawat naik? ahhahahah :P

Umie Artoqiemie said...

jerawat aku timbul sebab safi balqis..
kau pakai ape licin beno mukanya..?
clorox eh?

cinnamon.com said...

sedap ayam tu..berkelah sorang2 je ke??..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi...berbbq ostad ni.meh angkat muka..sis check jerawat tu ada ke tak..haha

ummi dah blk haji ke lum?org2 qatar ni dah sampai dah semalam

intan.maisarah said...

ye la
muka ko muka suci

Eyrique Ettiqazz. said...

stylo ur spectacles...Oldskool...

kiera'sakura said...

aku pown muka xde jerawat... hahahaha

Hanie_Dew said...

sape tak penah jumpe jerawat rugi je.ntn tak hargai kulit yang sihat.

kalau org perasan muke dia xde jerawat tp ada je jerawat tu. tak patut sbb bole buat org lain pengsan dgr. =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved