raja libas


setakat nak main libas libas..itu memang makanan gua la weyh..

p/s
otai otai oit..camne nak kasi cantum itu gambar dalam satu keping je eh..itu pasal aku post entry ni..ada ke yang reti..tolong ajar...



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

aimie amalina said...

pergh
setiap gerakan ada shot
dh bole masuk pilem libas =p

Rozuan Ismail said...

pergh,ustad jiji mesti terer main takraw ni

azwa amani said...

dasat tol ostad nie..huhuhu..lama tak kesini.. baru sampai Malaysia petg tadi..

nuruashia ♥ said...

walaweiiii...try tny annas laa..die kn photoG hebad hek9!~

Iffah Afeefah said...

smartla ji

tak cantum pon lawo

kurus bole la lompat2

[sutera kasih] said...

kan dh cantum tu?

Hansyitake~ said...

nice shot. tp sape amik? ko kan tengah libas... ehhe

alexa yussida said...

rosyam nor patut amik ko join team die aritu kan..hee

HEROICzero said...

peh dia punya libas nampak pro !

kiera'sakura said...

bru smlm aku tgk libas...

tp smart la ji...

Paradise Gal said...

cantik betol seni libasan anda. ptt la semalam tak post bnyk entry, rupenye pegi main libas-libas. hehe. sy bukan yuna lah. i don't like her outfit last night. :(

Paradise Gal said...

cantik betol seni libasan anda. ptt la semalam tak post bnyk entry, rupenye pegi main libas-libas. hehe. sy bukan yuna lah. i don't like her outfit last night. :(

shera haifa said...

guna picasa pun boleh gak cntum2 tu..

alien said...

potosop je

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perghhh hebat libas2

Faaein Talip Roy said...

tu ko ke kawan ko?

bak kata alien pun.. photoshop aje senang... hehehe..

tapi next time cuba ko amik gambar tu 180 degree. pastu subjek tu biarkan berada pada area kawasan yang kau rasa bila ko nak cantumkan pic tu tak akan nampak pelik..

macam gambar kat atas.. ada yang tak kena kalau ko cantum kan pun.. sebab pantai tu kot..

ntah lah... tu pandangan dari aku je.. mungkin ko tak fikir apa yang aku fikir..

Hanie_Dew said...

photoscpae kan ada. ko bole combine jadi gif ape.

tp kan tu dah jadi kan. tahniah sbb dpt jadikan pix tu jd anigif.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved