november ni bulan kapel putus putus ke

kalopon pakcik jiji ni agak terkebelakang dalam dunia peng'internetan" ataupon kemajuan dunia maya..namun dari jauh..pakcik jiji memerhati lagak anak muda masa kini..sejak dari bulan januari 2011 sehingga la satu haribulan sebelas tahun due riban sebelas...1/11/11...

sebelom ni.pakcik tengok..ramai anak  muda yang dok tukar stetus ..ke menatang hapenye orang dok panggil kat fesbuk..stetus releastensensheep ke hape ke namanya..???dari awal taun..kemain lagi berpasang pasang deme deme dok habaq kat orang ramai..yang deme dah berpunya..dah ada yang punye..jeles pakcik nokkk...

tiba tiba.nak masuk musim tengkujuh..nak masuk bulan november..ramai pulak yang dah jadi singgle..jadi kepada member member pakcik jiji yang menduda..boleh le nak try try curik kabel..muahhaa..hapa ni bulan putus putus ke hape weyh..tak paham pakcik..

p/s
nak ikat pasangan..ikat la dengan tali yang benar benar diredhai dan direstui ALLAH..



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Iffah Afeefah said...

ji dorang ujung tau xde duit nak jd couple
tu ramai single

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

anak ikan dah di makan haruan, burung terbang tak kembali..apa lg jiji? bunga di sambar kumbang lain dah..haha..


hilang tu jap je berganti kot?

Anisa Hang Tuah said...

kalau dh putus nak wat cmne kann
buat tatau je la..
lepas 2 3 bulan dapat yg baru

Bella Bell said...

dah putus sambung semula... dengan ikatan yang sah.. :)

Bella Bell said...

dah putus sambung semula... dengan ikatan yang sah.. :)

Faaein Talip Roy said...

dia orang tukar status cam tukar baju je gayanya.. aku ni dah lama tak tukar status.. harap2 lepas ni tukar status ke married terus lah.. baru ngancam.. hahaha..

SoLy SoLicious said...

abe jiji putus jugok ke? heee

Zul Fattah said...

malunya berasa... hehe..

apik pehe said...

huhu..jiji weh..jom la kiter ikat same2...hihihi

CikGu Ma said...

say pun nak tukar status : unknown status to married..hehe...nak booking tarikh..12.12.12...sapa nak isi borang pencalonan boleh la...

diana said...

bukan putus je..yang sambung pun ramai..
heheh

Anum said...

biar je la dah memang dah putus kan

najihah sahami said...

haha..putus2 manja.

Cik Eliza said...

kalau putus cinta. cari yang lain.
senang cerita.

=___="

bak kata pepatah.
bunga bukan sekuntum.
kumbang bukan seekor.

eh! pepatah ke tu ?

-,-'

Lea Isnawi said...

betul tu, ikatlah dgn tali yg sah.

ak dr dulu sampai skrg
xnah tukar status kt fb tu

cik pulau said...

hahahah..
baso dio la..
musim tengkujuh ni dingin..
hubungan pn dingin.
tu jadi putus2 kabel tu..
hahhahaa..

Eera Shera said...

bese dah aku tgk org jap putus jap sambung..stetus pun bertukar-tukar la

aNaYaNa said...

tiap2 bulan pun ramai yang putus..haha

aimie amalina said...

aigooooo
die orang nak release kan releasetensionsheep dorg la tuuu =p

kiera'sakura said...

xde jodoh la tue... =)

ayiehulk said...

heee... putus cinta dengan fb je msuk blk seblas ni... tbe2 rase fb bosan... XD

~Nana BamBam~ said...

ntah,,,,trend muda mudi skg kot.

BeloG MTT said...

Terperasan benda yang sama jugak tahun ni.. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved