pejal lagi..

ini kereta sudah kasi sondol bontot die sama muncung kereta gua..habis kemek muncung kereta gua..tapi bontot kereta ni still ok je keadaannya..masih lagi pejal..disebabkan kejadian semalam la..gua hari bergegas dari pagi sampai ke petang ke sana kemari..even nak kentut kat rumah pon tak sempat..haru sungguh..

lepas berlaku perlanggaran semalam..gua turun kereta dengan cekelat lollypop masih melekat dimulut..tuan kereta kat atas pon turun jugak..gua agak agak..mungkin suasana jadi tegang..maklom gua punya kereta cikai je..die punya brand baru..tapi keadaan jadi sebaliknya..elok elok je tuan empunya kereta kat atas ni salam ngan gua..gua layan elok jugak le..

"bro...bro pergi je baiki mana yang patot..apa apa bro kolim kolim gua..gua bayar semua..even bro nak tukar kereta baru pon..gua tanggung..(yang ni gua kencing).."

apapon gua puji le sikap tuan kereta kat atas ni..still cool takde la nak tinggi diri ke hapa..mengaku kesalahan diri senirik..yang penting die sanggup downkan ego die mintak maaf ngan gua..ingat laki senang ke nak mintak maaf..laki susah kan nak mintak maaf..nyampahhh toll..nasib gua buka spesies tu..maklom la..pan asia punya style mana layan sangat ego ego ni..



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Cik Eliza said...

uihhhh!

sikap pemandu yg bagus. haha


memandu dengan berhemah.
jiwa selamat!

selamat hari raya aidiladha!
:)

Gen2Merah said...

fuh, nasib baik tak jadi ketegangan kan...

dulu pun saya penah gaduh ngan seseorang disebabkan sondol2 kereta ni... padahal memang salah saya pun.. ehehe....

nuruashia ♥ said...

hahaha..kesian...ji,,jemput jale ke umoh neh ahhahah~

sergeant keroro said...

ko pakai kete pe ji?

Anisa Hang Tuah said...

kirim salam pemilik kete.

okeh

bersama kak Es said...

camne leh sondol...ko update sambil drive ke ji?

len kali berenti tepi dulu baru update...nasib baik tak jadi apa2...

qasehraihan said...

bagi no fon pemandu budiman tu..
nak kenalan..
baik ati nyerr..

cik yuki said...

alhamdulilllah . . beruntung . .

FatihaMedan said...

untung tak ape-ape.
pandu selamat ,lagi2 time raya ni.
salam aidiladha :>

onie said...

mujoq okay,jenih hat nak menang kat dia payah naaaaaa...selamat hari raya aidiladha :D

KuNanGKuNanG said...

nasib baik tersondol kete mamat tu,kalau kete aku, aku mintak terus ganti kete baru.hahaha

s.y.a.r.q said...

pan asia???? Tangan di dada mata ke atas.. :P

Iffah Afeefah said...

Bgusla tu
msti kembang kuncup owner die bace ni

ekabukanmakcikkau. said...

Ha'ah kan dpd oghang kat depan ghumah aku ni , mak aku kasi calar kete dia sikit je dah empat ratus jadah hape . Kete citra je . Pffffft

azwa amani said...

ececececehh..baguslah x ego.huhuhu...

Syakir Rahman said...

nak beli kreta ford fiesta la....dah ade bukti ketahanan kreta tuh secara realiti...huhuhu

FTR said...

ecey.. nak orang puji dia konon2 tak suka layan ego lah tu..

yelah.. baguslah dapat pemandu camtu.. dia sedar kesalahan dia.. daripada pemandu yang suka langgar lari..

selamat ari raya adha juga adik sayam..

Syazwan Che Deraman said...

dulu, ore naik moto langgar bontot keto abah aku..aku bawak..set set dio, patah kaki..kesian aku tengok..

aku dae hantar sepital jah.
sapa loni aku tak jupo lagi dengae dio.
tak sepat nok mitok maaf.

wajah baru blog demo ni.

PUCCAnis said...

tabik spring orng ginin..

**::CIKNUURUL::** said...

xbleh blah btol ayat ko ni ji,.pan asia xabes2,.hahaha,.

hui,mujur selamat ye,.dan la raye esok,.

aimie amalina said...

ford fiesta ke tu
aduhaii

nasib semua selamat ye
mujur jmp dgn org cm tu..

laskar pelangi said...

perghhhh mantap ah tuan keto tu...dh la keto baru lg..siap xmrh lg.. woooo....mno header tu...mesti dk ejah wak baru ni..

Hanie_Dew said...

ye la ko kuali asia (pan asia) tak de cepat panas kan. ego pun kerang. bagus. bagus. respek pemandu yang sebegini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved