saya nak pujuk awak ni

awak awak...kalau awak merajuk..saya bukan reti sangat nak memujuk...awak pon tau kan..tapi ada kot..cara cara saya senirik..tapi saya tak pasti la..menjadi ke tak cara saya ni..

-saya salu pikir..lau awak merajuk rajuk..saya nak nyanyi untuk awak..takkira lagu ape pon..tapi saya cuba la buat yang terbaik..

-kalau awak rasa menyanyi tu cam menyampah..saya akan cuba buat lawak lawak boboi..nak jugak tengok awak tersenyum tertawa kembali...

-awak kan suka makan cekelat..saya beli cekelat bebanyak..ferrari roche ke..cekelat blueberyy ke..takpon cekelat susu..okey kan..

-last last..saya kasi tarannum depan awak..sampai awak kembali tersenyum..lagikan hati saydina umar al khattab pon boleh cair bile dengar bacaan quran..saya yakin..saya dapat pujuk awak dengan bacaan tarannum saya..


awak rasa okey tak saya pujuk awak ceni ek?????



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cara yg last mmg buat hati dia cair.

chiLleD...!! said...

suweeet..hehe

Iffah Afeefah said...

y last tu okey

1,2,3,4 aku suke..wakaka tamak

sergeant keroro said...

jgn pujuk aku camtu ji

Zul Fattah said...

mesti suara ko sedap kan bila baca quran? ajar r aku ji

FasiHaH SupiaN said...

wahhhhhh super ohsem ko ji

Hanie_Dew said...

aku dah dgr kat FB. kalau yg dlm video tu ko yg tarannum lagi best. kan.

jiji. ko nak nyanyi..owh..silakan.

lieynanilaz said...

aku memang akan cair kalau cara yg last tu digunakan...:)

kiera'sakura said...

aku copy bg kat bakal incik imam aku...hihihihi

nuyu said...

alahai utum la awop..hr2 la awop ngaju t~~

hurm..
sayo mjur ad mishary rashid tulum pjuk..jd la tu op..

TERIMA KASEH mishary rashid krn msih sudi pjuk sy ngn taranum awak tu ea.. :')

Niena Pengembara Ilahi said...

nk belajar taranum bole?

~Nana BamBam~ said...

sejuk kalau dapat bf cam gini..tarranum sesama nak? huhuhu

Nur Farah Hani said...

nak yang last gak.. hehe.. :D

~SaL IjOu~ said...

kasi tarannum..sejuk hati~

Gimi said...

yup...saya rasa awak boleh pujuk dy dengan cara tu...

annenyss said...

pergh hamboi haha

Eera Shera said...

semua aku suka..

kalo asben aku nanti wat cmni, bahagianye hidup..

teringat video ko pos td.sedap die ngaji ;)

aimie amalina said...

yg last tu seronoknyela
emm
dah la x belajr taranum
emm...

cimOt said...

mmg cair la kalo dapat kena pujuk ngan taranum..

subhanallah..suara org yg mengaji adalah suara plg merdu !!

Cik Pulau said...

cair wehhh.
klu x terpujuk lagi aku xtau lah..lalala~

hira said...

hehe. yang last tu best~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved