hujan emas dinegeri orang..

lama sangat dah kot tinggal blog..almaklom la..musim cuti sekolah ni.haruslah dimanfaatkan dengan sebaik mungkin..nak nak masa tengah membujang ni hah..gunakan masa bujang dengan sebaik mungkin..











ekcelli..aku taker la pergi mana sangat pon..setakat melangkau ke singapore tu je..tak jauh le sangat..jarak sekentut je dari mesia tu hah..tapi tak kesah la ke mana pon kita merantau..berjalan jalan..yang penting..kita sedar tentang kebesaran tuhan..layan gambar je la dulu..aku takder idea sangat nak hapdet ni..maklom la baru sampai mesia.nak tengok lagi..moh le kita ke fesbuk ana..moh2



bukan sekadar omongan kosong

37 comments:

Fatin Nadia said...

serius, gambar memang cun gila..!!

azwa amani said...

superb...alala tomeynyer munyet tuuu

Rozuan Ismail said...

pergh,g singapore.bestnya

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..gi makan angin rupanya.patut hilang lama.gi USS tak jiji?nak tgk gambar!!!

tgk gmbr jiji selim jeles ooo.bila akak nak selim cam jiji lps obes.huhu

ijA said...

bestnye..dapat g jalan2..nenek kita ada kt singapore..ehhee

Zul Fattah said...

cool ji.. best r ko

Ujie said...

tengok tempat org ni bagus..boleh luaskan pemikiran.

*saya last ke s'pore pun masa kecik2 dulu, zaman matawang mereka rendah.

Ijah EmoTemo said...

biarpun jarak cuma sekentut ,tp tetap berjalan jgk hahaha.

gmbr cantik :p

Iffah Afeefah said...

Lawanye
kgum sbntr


ole2 xde ke weh

siti kektus said...

syoklah dapat jalan2. :)

Cik Pulau said...

malas nak komen gapo...
baru nk tutup mulut neh..
ternganga aku tgk..
supo ore pro demo ji amek gambar.. hahaha

Hanis MY said...

owoh mantap demo loni ji, nati tulom amek gambar kawe nga cik abe sayam deh...

Nurul Iman Rosman said...

fullamaaaak!
cantik giler gambar2.

nak jugak pegi singapore.

laskar pelangi said...

walawehhhhh! ustaz modennn! =D cun gilew gambar tu semua.dah makin pro ko main dslr ye..syabas beteeeeey =)
seronok wohhhh melancong ke negara singa.nak ole ole bulih?

Nia Ridzwan said...

subhanallah.

brother, mantop gambar lening :)

kechixx said...

cin wooooo;)

nurdani said...

gambar2 tu sangat cantik! ok teringin nak ke sana

~Nana BamBam~ said...

malam2 cantik pulak itu singaberpurapura..eh singapura.

FasiHaH SupiaN said...

smart gambar ko jiji

FasiHaH SupiaN said...

smart gambar ko jiji

FasiHaH SupiaN said...

eh jap, silap, bukan gambar ko tapi gambar2 yg ko ambik ni smart

cimOt said...

awek baru ka???hihihi


siyes cun giler pic tu semua...

Eera Shera said...

serius cantik gile..pandai ko ambik gambo

Tasha said...

ni org yg dekat ngan singapore pon xpenah kentut kat sana..ehhh

gmbr cantek!

Bella Bell said...

sebenarnya kalau aku ada duit lebih memang singapore ni adalah destinasi yang aku akan pergi cuti ni. tapi elaun aku dah habis di kebas oleh diri sendiri.


tunggu la bila aku dah kerja. aku upload gak gambar cam ni. hahaha.


nice picture. :)

ghost writer said...

takkan lepas jersy the gunners tuh ek..

qasehraihan said...

waaaaaa.....dia dh terer..dh taraf pakar fotografer niss...

Juliet_iRa~" said...

cantik gamba..:D

pndai snap..

heeee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

pelangi foto dh makin expert lah tangkap gambar, ambik angle semua...hehe...welcome to singapura!

diana said...

lawa2 gambarnya..
beli apa kat sana???

Senorita Nadira said...

bro, semak molek gmbar. nk g jugaklah singapore kalo gitu :DD

bobiedanbad said...

Jijiyu, semua gambar adalah sangat cantik. Jeles mata yg memandang :)

Memori Kekasih said...

hahaha...jarak sekentut jaa?? Cmk percaya kentut mu mampu menerbangkan seekor singa pulang ke singapura...hahaha

Paradise Gal said...

ptt la da lame tak mengupdate, pegi bercuti dan bersuke ria rupenye. :)

Puteri Iqa Izyan said...

g singapore tak ajak aku pun. sobs sobs.

Terbang Bersamaku said...

semua gmabar2 nie cantik2...
btw, sy yg dduk dkat jb nie pun x pnah gi singapore tue lagik...huhu..

kiera'sakura said...

superb!!!

weyh ko dh ade plan nk menikah taun depan erk? Alhamdulilah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved