awak..semua yang berlaku..bukan saja saja

awak.
saya ada benda nak bagitau awak ni..awak mesti dah tau kan sikit sikit..
tapi saya nak jugak bagitau awak..boleh kan awak???

awak..
ALLAH bukan saja saja meletakkan awak dalam bidang itu..
bukan saja saja jugak ALLAH mengurniakan awak kepakaran itu walaupon sedikit..
ALLAH bukan saja saja meletakkan kelemahan kelemahan tertentu dalam diri awak..
bukan saja saja juga ALLAH mengaturkan setiap aturan begitu begini untuk awak..
ALLAH bukan saja saja membiarkan awak mengemudi dalam keadaan awak yang sedia ada..

melainkan ALLAH dah tahu sangat sangat dah awak akan memberikan sesuatu  dalam bidang tu.
melainkan ALLAH dah tau awak bakal membiakkan ilmu ilmu itu.
dan ALLAH menemukan awak dengan insan yang bisa membantu.
ALLAH juga mahu menguatkan awak.
dan yang paling penting..ALLAH ingin awak tau betapa sayangnya DIA pada awak
bila DIA meletakkan awak dalam bidang awak sekarang ni..

awak..fighti'..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

piNky LuCiA said...

Good luck untuk "AWAK".. Hehe

ijA said...

subhannaalah..all the best awak..

Sunah Sakura said...

walopun ni untuk orang lain, tapi aku nak ucap time kasih gak..sebab skang tengah down gak dengan master...T_T

misshannajr said...

gunakan kelebihan yang ada untuk orang lain demi Allah :)

nuruashia ♥ said...

hmmmm..good luck 'AWAK'

.::TAIKO ::. said...

untung la awak tu..ada org sntiasa peka bg semangat :)

qlah said...

DIA dan aturkan segalanya bukan ? =)

Mat Gebu said...

Terima kasih jiji, secara tak sengaja pcm rasa bersyukur atas apa yang telah ditentukan, dan pasti ada sebabnya ia diberi pada kita...and untuk jiji juga..banyak2 bersabar dan tabah yea...

Iffah Afeefah said...

Nk tru pcm nye komen jela

Tasha said...

smoga awak berjaya & x putus asa~~~

Kalamhati said...

timo kasih awok..hehe nyapok etep

kiera'sakura said...

tima kasih jiji... aku pun terasa ckit2

qasehraihan said...

terasa ayat ni utk kawe je di saat ini..huhu
trus rasa dh nk jadi positif kembali..huhu..

Syazwan Che Deraman said...

motivasi utk aku ni.
hehehe.

timo kasih.
walaupun niat untuk "Awak".

Cik Pulau said...

nak tak nak aku meme dale bidang ni dh pun..
nak tak nak. terpaksa jugak aku terima..
nak tak nak.. meme ni lah kehidupan aku loni..
gapo pun wat berlaku.. thumbs up ostad jiji weii..

sergeant keroro said...

hai awak, saya datang. terima kasih awak buatkan entri untuk saya ye. hihi >.<

hazanis said...

gud luck untuk jiji...^^

Rozuan Ismail said...

rasa macam ayat last tu ada salah sikit je.cer baca balik

FasiHaH SupiaN said...

kadang2 kita rasa itu yg terbaik buat kita tapi rupanya bukan, kerana DIA lebih tahu apa yang terbaik buat kita kan

faizfakhirin said...

jolo bohhhh

Cik Chenta said...

thanks for this entry ^_^

Ain Dzaya said...

wat does it mean?

dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved