conversation

tadi..terbaca satu chapter dari buku yang berbahasa english..sambil sambil pekena tapai ubi goreng..chapter tersebut membicarakan tentang..how to start conversation with sumone u dont even know them..what da hole..kemain panjang tajuk chapter..sambil baca..sambil tersengeh sengeh..sebab..aku jugak sering menggunakan taktik yang sama untuk memulakan perbualan dengan sumone yang aku tak pernah kenal pon asal usulnya..

macam macam cara nak mulakan perbualan dengan sumone yang kita tak pernah kenal..salah satu cara yang aku dok amalkan dan masih lagi berjaya hingga ke saat ini..ialah dengan memerhatikan sumthing yang luar biasa yang ada di tubuh badan mereka..cam contoh..

aku:amboi makcikk..kemain lagi permata cincin makcik eh..batu dari angkasa raya ke cik..meghelippp gitu..

kompom akan kombang kuncup jugak idong makcik tu..maka di situ secara otometiknya...perbualan mesra dan lebat akan dilangsungkan dengan jayanya..yang penting..jangan ditegur perihal bentuk fizikal mereka..takut takut bukan menjadi bahan memulakan perbualan...kang jadi satu perbalahan..macam bila terjumpa pakcik yang agak bulat perutnya..jangan dikatakan padanya..mengandung tak beranak beranak..ataupon busung..kang termakan penampor jugak natijahnya...

 



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

Cik Pulau said...

ahahahaha..pah klu mu jupo aku, mu nk tegur gano?? hahaha..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, aghitu jumpa tak puji fifi pun? kahkah...

betul lah tu, kena puji pom pang pom pang dulu, baru mesra, kan?:)

Edy Zaidi said...

aku part tapai tu aku suka...tiba2 terbayang tapai ubi..mana mau cari..dem

justin lover said...

haha...amboiiii, kemain memuji makcik tu...haha^^

dear yayah said...

muahaha.. mmbawa perut y membusung bak ibu mengandung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved