mengawan

setelah berkurun lamanya tak hapdet blog..sesaje menggatal nak hapdet blog ni hah..nak kasi tau bahawasanya tuan blog ni masih lagi bernyawa nyawa ikan di atas dunia yang fana ini..alhamdulillah di atas segala kurniaan rezeki..semoga cahaya lelatu tak membutakan matakau semoga segala puji tak ku meninggi diri moga segala janji dapat jugak ku penuhi..insyaALLAH..

tiba sudaa musim cuti sekolahh..maka bergerombolan la jugak pasangan pasangan yang bakal melangsungkan perkahwinan dan tak kurang jugak yang dah melangsungkannya..maka musim cuti sekolah boleh juga dikatakan sebagai musim mengawan..oleh disebabkan ramai yang nak mengawan!!!!!..ops silap..ramai yang nak berkahwin maka aku pon banyak jugak la kerja jadinya..biasala..ini je la side income yang aku buat...shoot wedim wedim..

tak banyak sangat pon kerja aku..tapi aku cukup seronok buat kerja yang aku minat..tak kesah la tentang bayaran..yang aku kesah..asal aku puas hati dengan apa yang aku capture..dan customer pon hepi tengok picture mereka..dan yang paling penting..apa je kerja..agama kena letak yang pertama..so..tok guru photog aku dah berpesan..takyah shoot pre wedim bagai..shoot pengantin yang pesen tak tutup aurat pon tak payah..percayalah..bila kita jaga ALLAH..ALLAH akan jaga kita balik..so rezeki..akan berlambak lambak masuk bila kita jaga agama ALLAH..nak shoot wedim tak salah..cuma yang lebih lebih punya style tu tak payah..aku blah dulu..hari ni ada job..

p/s..
nak tau detail..PM kat fesebukkk



bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

Ainul Hayat said...

Kalau tahu kau amek job photo wedim wedim ni, aku hire ko dulu. ngeh3...pe pun semoga dimurahkan rezeki ye ostad jiji

Ainul Hayat said...

Kalau tahu kau amek job photo wedim wedim ni, aku hire ko dulu. ngeh3...pe pun semoga dimurahkan rezeki ye ostad jiji

Iffah Afeefah said...

tggu wed aku pnggil ko


errr

hazanis said...

eh ejah amik gambar mek cah nati nikosss..muehehe *mengawan jugop nie..

mano tips nop dapat duit utk gonim terrr..cepat2..tunjuk ajarku sifu!!...=__='

reenapple said...

aku lmbt lagi nak kahwin.. tapi aku booking dulu boleh??/ =P

cimöt said...

wahhhhh..kawen aku nanti boleh laaa kan? errr entah bilenye..hik hik

Puteri Iqa Izyan said...

tak perasan pulak aku kau tak update. ahahaha :P

nnt aku nk kawen, nk jurugmbr pempuan. kalau kau tau sape, pm aku. tp, aku xtau la bile aku nk kawen. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved