blogger dulu dulu

asal mengantuk je nak hapdet blog rasanya..asal nak hapdet blog je mengantok pulak rasanya..rindu rasanya kembali ke zaman awal awal main blog dulu..kemain meriah..aku pon tak berasa sempat sangat nak berjalan ke blog rakan taulan sekalian..maklom la..sekarang dah jadi retiss LAHHHH SANGGAATTTT....takder la..sekarang ni..aku macam bebizi gitu..tak berapa sempat nak jejalan..bukan taknak..nafsu tu sentiasa membuak buak..tapi keadaan tak berapa mengizinkan..kekadang aku berjalan jugak..tapi tak semapat nak komen mengomen macam dulu lagi..maafkan aku sahabat sekalian...apapon blog korang dah jadi makin mengancam..bluwekkk

masa memula aku ebrblog..seingat aku..berlambak blogger yang buat entry pasal menasihati blogger baru yang muda bergetah getah dan melekit lekit lagi..tapi kini..dah takda dah entry entry sebegitu rupa..almaklomla..kita makin kedepan..dah betol dah tu..maka ada pulak orang lain yang buatkan entry macam kita dulu dulu..yer ke camtu???

part paling best berblog..ialah leh ada kawan kawan yang memang satu kepala..ada yang cun ada yang jambu..memacam..sama jugak bila aku menceburkan diri dalam dunia kamera..memang suka bila bertambah kawan yang gila gila punya kepala..tapi ingat..jadi diri kita..dan jangan lupa diri..

p/s
ada orang suh aku wat vlog..ekau gila..aku mane reti wat vlog..



bukan sekadar omongan kosong

16 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye la..tau jiji sgt busy skrg

Iffah Afeefah said...

aku tau kalau kau buat vlog

maunye berjam2

kau kan byk ckp wakaka

Mooniqueen said...

MQ jugak yang baru2 menceburkan diri dalam dunia blog... Memang bestnya rupanya berblogging ni.. Kalau tau, dari dulu Dah lama menjoinkan diri ini... Heheheh...

qasehraihan said...

retisssssssss...mehla visit peminat retis niiii..haha

[sutera kasih] said...

cer try buat vlog hehe

oranglidi said...

dulu dulu best bro. skang ntah la, ade je yang ok. cume banyak yang merapu je la. kejar trafik barangkali.

Little Sunshine ( Ka'Yan) said...

nati kami wat vote supaya jiji buat vlog heheee

Mya said...

rindu jugak blogger dulu2 :p trylah buat vlog nak gak tengok hewwhew

keri ikhwan said...

bila dah ada orng suruh buat vlog maknanya dah retis level 7 la tu haha

FasiHaH SupiaN said...

tapi gambar2 kau cantik! bila post siap ada nasihat lagi, best! xsia2 kenal kau walau melalui blog!

Eera Shera said...

bizi berfotografi la ni

IFA Athirah said...

xpe.aku faham.hahaha

Sunah Sakura said...

ade yang putih macam amoi...ade yang taff macam macam macam...ape ek?

hahaha~

Aziman said...

oooooo,ekau mngata aku dlm blog ekau ye....jaga ekau,dengggg!!!

Hansyirah Takezur said...

mula2 ko berbelog dlu.. xdan2 setiap minit hapdet entri. wakaka.. :p

M Fizan said...

wahh.. dah retiss buat lar vlog. hoho. tu la. dulu ramai buat entri marah blogger baru. sekarang jarang nampak. bila busy memang terpaksa meratapi masa lapang untuk blogging v_v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved