pinky guy

lelaki dan pink...deng..selalu lelaki yang suka sangat kaler pink akan dikutuk dan diketuk oleh rakan rakan yang tak memahami perasaan kaum lelaki yang berahi pada kaler pink.bila ada lelaki yang pakai kaler pink.tak kira la ape pon..baju ke.seluar ke..tie ke..spender ke..singlet ke..kompom kompom ada je yang memandang hina..macam lah yang pakai pink tu berbogel..

gambar takde kena mengena
aku mempertahankan kaum kaum yang pakai apa apa je yang kaler pink..bikozzz....ai pon like kaler pink..nowadays..tak semestinya lelaki yang suka kaler pink tu jambu ataupon poyo jambu kalopon muka berbulu okeh..okey what kaler pink..nampak cam senang je tengok..lembut gitu kan..tapi agak agak la jugak..nak pakai kaler pink..kombinasi warna yang nak dipakai dengan warna kulit tu haruslah dijaga demi menjaga penampilan diri..haru jugak kalo kulit mendung semacam tetiba pakai kaler pink..terlalu contrast jugak la kaler dia tu..silau gitu..tapi tak kesah la kan..apa nak kesah..asal jangan bogel sudahh..

orang kata lelaki suka pink..hati lembut..caring dan suka bebudak..ye ke



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

pena rozie said...

dak opis ade sorang (lelaki la) suka warna pink...

shera haifa said...

pink chantek ok bila lelaki yg pakai..
hehe

Rai said...

aku ok je..tapi paling tak boleh blah masa zaman aku sekolah menengah ada brader tu pakai baju melayu pink bunga bunga besar macam kain langsir datang beraya nak mengorat akak aku..

Pn. Sheila@CC said...

erm.. bgs la pengakuan ikhlas suka pink.. hband akak pun suka pink... tp p keje dia jarang pakai pink kata dia bdk ppuan tpt keje dia suka tegur.. dia kata nak buat camana p bl baju bundle, y berkenan je ada warna pink je.. mana ada byk2 warna... ms tunang pun akak pakai pink color cz nak save budget cr baju mana jer y ada... so dia pun buat la baju melayu pink juga... ok jer akak tgk... dia pun ok jer pakai...

tak semestinya pakai pink tu mcm adik2... oooppsss sori.... hehehe....

Mooniqueen said...

Betul tu... Kalau laki pakai pink je cik pon.. Auwww la... Skrg ni semua org boleh nak pakai color ape pun... Sesekali lelaki pakai pink ok pe... Kalau tak berani yg shocking pink, pakai soft pink pun ok jugak..

iZ said...

pakai pink ok..
jangan sutun sudaaa..

Rozuan Ismail said...

entri promote diri sgt abam pink

wath said...

lelaki pakai pink ni berani la.

berani kene kutuk. ekekeke

DekNie said...

kat opis ni, setiap ari jumpa org laki pakai baju pink... yang kulit putih n sawo matang ckit, nampak ok la klao pakai pink... tp kalo yg pakai tu mat bangla n india yg kulit agak2 blacky... cmno plak eh tu??

Hansyirah Takezur said...

Rasulullah saw pon suka wrna pink kan? ke salah.. stau aku laa..

Iffah Afeefah said...

nak kate ko caring la ni?

xpelik pon pakai pink

jgn shocking pink suda

da la kulit sawo matang

jgnnnnn

Sunah Sakura said...

aku suka pink..aku suka lelaki pakai pink...hoh???

ijA said...

like so much..adik kita 4 orng lelaki..pakai baju pink masa raya je..selamba macho je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved