ekau hadoo

hah...ekau hadoooo?????
-gambar ni dah dapat hampir duo ratus like even aku ni bukannya hot model yang talented..
-gambar ni dah di share oleh pengarah urusan nikon malaysia tuan mahfooz rasul..(sebab baju tu kot)
-yang penting..aku hado..ekau hado..waahahha..

antara hasil yang dapat...tu je pon hasilnye..takder la vogue sangat..tapi demi minat..ku sanggop menggila..dan menggadai dara..eh menggadai nyawa..



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Haris Khairuddin said...

ada dara ker?? lol. XD
tapi mmg nice photo tu. ;)

Syakir Rahman said...

klo compare dua2 gmbr diatas, mmg aku suke yg 1st...pasaipa, bukan sbb ko hot ke apa, sbb x byk shoot moment yg mcm tuh....huhuhuhu...tp mmg terbaek r ^__^

Rai said...

pehh..ni memang menggadai nyawa ni.. terbaikkk

iZ said...

boleh buat background blog ni gamba ni..
nice =)

~~zana@pb~~ said...

kakpb belum like pun:-)
mmg la tak hado...tak kuasa meredah hutan dan batu tu, takut.....errr...ni nak puji model tu ke...nak puji yg ambik gambo?

hazanis said...

hebak la jiji nih...huhu
banggo jd worih...

Sunah Sakura said...

tu dia...suka la tu...syok ekkkk?

Paradise Gal said...

cantik la gambar jiji yu. uhuk

Iffah Afeefah said...

mnt2 jugak ji

kshatan jgn diabaikan

Rozuan Ismail said...

pergh, ayat sombongnya.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kagum!
mmg menggadai nyawa pikul cumira kat tmpt camtu

[sutera kasih] said...

smartla 1st pic..bkn sbb orgnya..sbb the angle & moment..sapa amek tu? pandaila..

Aziman said...

YESSSS,gmbr yg aku shoot masuk blog femes =D

Qaseh dalia adelia said...

cantik nye air terjun tu .. windu nak men air terjun hik3x

RazFiRa said...

gambar first tu mmemang terbaekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved