buatmu kaum hawa



p/s
yang part bawah tu..aku tak ambik port sangat..tapi yang part nak mekap boleh..biar kena tang syariat tu..aku tujukan untuk semua kaum hawa...amacam..ada yang sentap tak???kompom ada..dan kompom ada yang buat dekkk je..tapi sampai bile..takkan nanti malaikat maut menjelama depan mata..



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

[sutera kasih] said...

thanks utk peringatan...tp tu la, susah nk tegur..mmg kena sebijik huhu

Miss Yaty said...

sentap aku..huk3..
thanks untuk peringatan tu ustaz :)

nurdani said...

aku kalau keluar, calit eyeliner sikit je. tak pernah make up macam wanita di gambar tersebut. seeloknya tak perlu berhias lebih2. cukup sekadar sapu bedak sikit bagi tak kusam.

FasiHaH SupiaN said...

huhu klu xsentap tak tahu ler demee

maszmadi said...

bagus lah jiji dah jadik ustaz yerk sekarang...
rasanya kalu nak mekap sederhana tu lebih manis kan...

Anum said...

peringatan bersama

❀Hanim_RosLan❀ said...

nasib baik sy mekap xtebal..jarang pakai blush or eyeliner ni..

kiera'sakura said...

aku tak terasa.. lalalalaalla :p

Rai said...

huduh la pulak mekap macam tu.. aku memang tak mekap2 lagi skang ni..

Anonymous said...

sentap jap..=='

->Mek Cah

aimie amalina said...

kekekeke
mane ko curikk gambo last skali tu weh

hehehe

maseh ostad jiji :)


p.s:weh, tq, aku mang crik link2 blog ke pesbuk yg juai lomo nih..diana ke fm ke ape ke x kesah la..hahah

Iffah Afeefah said...

xreti mekap pon

Ka'Yan said...

yang penting bersederhana sahaja dalam berMake-up boleh tak?

ch000tz axoera ヅ said...

sentap dalam diam jap >_<

misshannajr said...

tak tahan ujian dunia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved