BEN ASHAARI..

Ben tu dah berapa kali dah masuk tivi..pung pang pung pang..Ben dah berapa kali dah masuk majalah..masuk paper..Aku.habuk pon tarak..tapi hentah macam mana pulak BEN si papa mithali itu boleh kagum kat aku ni hah..siap dalam dua dunia lagi tu..dunia facebook dan blog..ahhaa..tengok balik entry ni..BEN KAGUM NGAN AKU..

sebenarnya dah terbalik sangat dah ni..aku ni hah yang kagum sangat dengan BEN ASHAARI..dia yang banyak kasi aku tunjuk ajar dalam dunia blog..dia yang tunjuk teladan pada semua blogger tak kira yang baru atau yang lama..bnayk yang aku perhatikan tentang ben..tapi tak bermakna aku stalk dia..ehehee..dia punya cara berblog..dia ada kesungguhan yang luar biasa..pas tu yang aku paling suka..setiap gerak kerja dia dalam blog..ada perancangan tersendiri..ada plan yang dia dah rancangkan..hahaha..tu part yang aku paling suka..

kesungguhan..usaha..plan dalam gerak kerja..jangan putus asa..tu la engkau BEN ASHAARI..ehehee..kombang tak idong engkau..



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

[ Yuyu Atiqa ] said...

Assalamualaikum.
itu laa pasal. Ben Ashaari memang humble orangnya.
He's the best and sporting otai ever !
Beliau banyak bagi tunjuk ajar dan nasihat dalam bidang blogging ni.
Moga Allah sentiasa melimpahkan rezeki pada beliau dan keluarganya.
ameen.

By the way, memang Mr. Jiji punyai kesungguhan yang tinggi !

Tabik ! hehe

Wassalam. :)

SoLy SoLicious said...

perghh..untung la.. abg ben bila nk kagum saya pulak..*perasan haha...

Layyinul Harir said...

kita pun kagum dengan belog awak.

sila kembang..=)

Sunah Sakura said...

jijimok..nak sainnnnnnnnnnnn.... :p

RazFiRa said...

untunglah bro Ben

hehehe

tp aku x rajin plak baca blog dia

Miss PIJAOSIX said...

Salam..

Sangat kagum pada mereka yang bijak melontarkan sesuatu melalui penulisan...

Saleha said...

tahniah.. awak memang patut dapat pujian pun.. kombang hidungmu jua.. hidung kita memang sentiaasa kombang.. tak dipujipun kombang kalu dipuji mengepok lah jawabnya..salam kenal.. follow sini juga

Miss Yaty said...

dah ramai awex puji aku mls la tambah kombang idung ko..kikiki

tahniah..selamat berpuasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved