kerja kerja dan kerja

dah lama sangat tak menghapdet blog tercinta...disebabkan kesibukan melayan kerja yang sememangnya takkan habis kalau tak pandai nak manage leklok..sebulanlagi tamatlah kot musim mengawan yang tak putus putus kunjung tiba..ramai sangat dah ni..orang yang dok kemaruk nak mengawan..eh..mengawin..dan alhamdulillah..ramai jugak yang sanggup melantik aku dan member aku untuk jadi official photog untuk merakamkan saat saat indah perkahwinan deorang..

disebabkan perkara dan hal tersebut..maka blog ini aku biarkan seberapa lama yang boleh..nak fokus pada satu satu kerja..yer la..kekadang ada customer yang tak berapa paham..nak cepat je tau..dah kalau nak cepat2 kualiti gambar kurang enak..lain pulak jadinya..ada customer..nak gambar macam photog yang dah pro..tapi bila tanya apehal tak hired photog tersebut dikatanya tarak duit nak bayar..haa pulak..kalau dah nak gambar macam deorang..kasi upah deorang je la shoot baru le gambar tu jadi macam gambar yang kita inginkan..setiap photog dia ada picture style deorang memasing..dan semuanya tak sama..

so sape2 nak hired MA photography..tarak jadi hal..kasi PM fb..aku akan kasi macam mana picture style kitorang..kalau tak suka tak kesah..pasal harga..boleh dirunding kira..hehee



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

[ Yuyu Atiqa ] said...

tu diaaaa....
terbaik lah ustadd ! hehe

Syazwan Che Deraman said...

lepas ambik gambar, kena edit plak ko ustad?

ustad jiji bilo nak nikoh, ustaz don nikah dah.

ifnirsweet said...

salam ziarah..sok cuti :)

Scarlett O'Hara said...

Syazwan tanya org bila nak menikah.Syazwan bila nak menikah?

Kalamhati said...

hebak dio loni..larisss..hehe rezeki tu.alhamdulillah

Miss Yaty said...

untung la.... hihi

qasehraihan said...

nak kena edit2 plak eh pas amik gambo?hoho

entry gambar raya kita ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

Iffah Afeefah said...

aku terpikir ko snggup ke turun ke area selatan smate2 keje ni?

#tp lawa a gamba ko amik, dorg nk lawa cmne lg haish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved