Ringkas dan padat dan chumill lah sangat


Apa sebenarnya perasaan wanita wanita bila dok muncung mulut ceni..aku sekali tengok pon rasa macam taknak ngaku yang ni gambar aku..



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Anum said...

ntah le.. bagi anum biasa je x apa yg menarik

[wani_mn] said...

sebab ingat diri sendiri shomellllss kot. erkk. *5 hari MC*

Sunah Sakura said...

moteeeeeeeeeeeeppppp nkoo letak gambo camni??? =.=

Sophie Al-Yahya said...

kau ni tak pro..
tak cukup muncung tu..hihihi..

reenapple said...

entah.. biasa je. hahaha.

#selamat aku tak pernha buat style gitu bila ambik gmbar.. =D

nurdani said...

gambar macam tu ok lagi. dia kena muncung 24 tahap nak minta penyepak tu.

mungkin buat macam tu dirasakan comel sangat. mungkin. tapi kalau semua gambar macam tu, mengundang amarah. :)

Iffah Afeefah said...

aku nmpak kau tembam ji

IFA Athirah said...

Perasan cute kot.ko tgh prasan cute ke amik gmbr cmni?haha

qasehraihan said...

eh sape tu...mmg tak nak ngaku itu jejaka ostad la..haha

Iryd Ashraff .Hadzri said...

cekcinya. ahauwwwwwwwwwww.tp kenapa skrg kau kembang semangkuk semacam je..

izfanora said...

waa.. mcm xpercaya ko post gambar cenggini..

Fariehan Ibrahim said...

alooo comey nyeh! wat peace sket. ngahahaa

Syazwan Che Deraman said...

angle tak betol tu bos, kena angle dari atas, pastu kena buat peace.

kihkihkih/

Hans said...

hahahaha
entah
tapi sometimes buat gambar muncung best juga
keh444

lappy aiscream said...

guano worih terrr??? kelakar,haha

SumBody Me.. said...

Ada statement yg ckp pose mulut muncung 2 menyerupai mulut monyet..
> kesimpulannya, dh elok2 Allah bagi darjat kita sebagai manusia, x perlu la nk merendahkan diri sndiri ke tahap monyet plak.. kalau senyum ja kn nmpak manis.. Dok pose muncung 2 bajet comel kot..

p/s : pendapat aku la..xda kaitan dgn yg hidup mahupun yg mati.

kechixx hussain said...

gambar demo ko tu..?macey retis...hehe

missSenget said...

ensem je aku tgk...!!

Cik Pulau said...

ni mu ko ji??? errrr

Nur Hayati @ nur.. said...

aaauuu..chumill la sangat..hehe...seriyes ke ada iftar blogger kelate? oloh malunyooo..kak ni blogger tenggelam timbul jer...huhu

Camy Alya said...

macam tak berapa nak jadi je duck face kau tuh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved