sapa nak join bloglist aiiii???hade ke..

ade seketul komen itu hari hentahnya kat entry mana..aku senirik pon dah tak hengat dah..komen tu katanya camni la lebih kurang..

"tolong letak link blog aii dekat bloglist u hokeh..aiiii nak sangat macam tu"(ayat akau reka senirik..tapi maksud tu memang sama lah kan)

waa tersenyum termangu termenung bersedirian seketika bila baca komen tu..terkenang kembali zaman lampau memula berblog ni hah..dulu kemain lagi hah..siap ada kontest habaq hang..hadiahnye hapa..hadiah utama..dapat duduk kat bloglist utama..tu je..tapi beratus ni hah join kontest tu..takpon ada yang kena taruk banner dekat entry dulu..baru dapat masuk bloglist..takpon ada saling bertukar tukar link..ada yang wat sistem jiran..ada yang wat sistem barter..ada yang wat sistem hapa laginye hentah..

sekarang ni hah..dah macam lupus pupus mampus dah benda benda camtu..ke aku ni hah yang ketinggalan zaman eh..hentah le..tak kesah..yang penting apa cara pon..cara tu la yang membuatkan kita saling kenal mengenal dan berukhwah sesama insan..waaaa...ukhwah lahh sangat....kekadang blog awek cun je bertempek kat bloglist..yang awek berkedut..haremmmm....hehehe...



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

trisy said...

hahah. teringat weh. lama dah tak jumpa. kalau diaorang buat lagi bende alah bloglist contest tu bila jumpa rasa macam amalan zaman dulu kala dah. :P

zulhilmi tempoyak said...

ahahahaha... ad je la.. ko jrg jln kot...

tp kan.. aku kn.. teringin gak nk buat.. bajet je xde.. hehehe

Clumsy Boy said...

nak duk kat nesloo spesel boleh?

kechixx hussain said...

hahahahaahahaaa;D

nuruashia said...

hahahahah..kirenyaa nuru ni awek berkedut laaa haremmmm msk bloglist jiji hahahahaah :P

liyana said...

zaman kegemilangan ustaz dlu..haha
ambo ni awek berkedutla kironya..haha

nurdani said...

hehe. dulu-dulu rajin masuk contest, giveaway. sekarang ni macam dah kurang sikit. atau hampir-hampir takda.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kadang letak je dalam bloglist, tapi blogwalk nye tak..huhu

Amirah Adnan said...

hah.. moh le letak link aku kat sidebar ko tuh jijijijijijiji oii

i'm ezza haniza said...

hahahaha,,, dah lama tak join mende alah lagi..ai tak bekedut takde sapa pun nak bertempek ? :P

Ain Dzaya said...

dulu kan zaman inesen..naif.. sekarang orang tu da fofuler..mane nak buat semua tu..eh! lalalalala

silalah buat..i nak sangat join niey..kih.kih

Sunah Sakura said...

hawek takde muka cam aku leh tak masuk bloglist ko?

Bella Bell said...

jiji. jiji. tak berubah ko ni ek..

"ayat akau".. AKAU tu apa jiji oiii.. hahhaa.


typo ke hape? :P

Syazwan Che Deraman said...

lama aku tak tengok game letak header and buat banner giteeww.

pe kobar bos?

[ Yuyu Atiqa ] said...

fuhh.. lama bebenor ostad tak update blog.. hahaha :p

[sutera kasih] said...

dulu2 rajin join smua tu..skrg mcm xda smgt dh..rjin insta je kan :P

Iffah Afeefah said...

da lame de kan link aku

blog berubah, org pon berubah la beb

[wani_mn] said...

haha. dulu saja mengada-nganda join tapi sekarang dah nampak tumblr lagi best haha.

Cik Pulau said...

aku tengok-tengok... takdop pon blog aku kat bloglist mu..
hurmm..xsudi letak kat bloglist la tu..
xpolah... nk wat gano.. sapolah aku ni..


ayat tacing.. cehhhh.. ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved