terkena buatan orang

haish..dah makin pelik dah perangai aku bila time nak berblog sekarang ni..aku syak aku dah terkena buatan orang..sape la yang sampai ati nak santau aku..tapi tak baik bersangka buruk..tapi camna aku tak pikir bukan bukan..dari hari tu..aku dah tak berapa nak dapat berblog sangat..

asal je nak log in masuk dashboard..aku dah jadi ngantok..asal nak berblog ngantok..asal nak hapdet entry..ngantok..asal nak menjengok blog orang lain je jadi ngantok..pendek kata lah kann...ha'ah..ape je pasal blog ni hah..memang membuatkan aku jadi mengantok gaban segabannya..kekadang tu sampai terlelap ni atas laptop..terngangan melongon meleleh air liur( dah nak masuk part menipu lelebih dah ni)..

kalau dedulu..memula berblog..kemain lagi ni hah..sanggop ni hah..set alarm nak bangun pukul duo tiga pagi..nak hapdet blog..kekadang..sambil bersiar siar...leh hapdet blog..tak kira masa tak kira tempat..masa mencebok pon sempat lagi..pantang ada idea..pantang ada isu..terus digembar gemburkan dalam blog..nak habaq hang..semangat kemain ni hah..tapi sekarang..sah aku memang terkena buatan orang..kan kan kan????

p/s
bial dah malas tapi taknak ngaku ni lah jadinya..cish..



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

qasehraihan said...

kapak tu yg mahal...
pe kaitan durian ngn buatan org..hahah

Iffah Afeefah said...

ckp jela malas woi haha

Iffah Afeefah said...

ckp jela malas woi haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ish tunjuk durian lak dia..grrr

nurdani said...

bial? ok bila eh?hehe

patut la jarang nampak hang update entri

Cik Pulau said...

parok doh mu ni ji..
xleh nak wat gapo doh..
keno mandi bungo..
hahahah..

klu mu malas.. aku lagi la malas.. malas hangit hapdet blog loni.. grrr

Fasihah Supian said...

hahaha

kira aku pun terkena buatan org gak lah kot,, asal pape pasal blog je jd xde mood.hoho

Faaein Talip Roy said...

bial?
apa tu weh?

Tracey said...

hahaha,,buatan org memang. XD

Ain Dzaya said...

santau neskepi mungkin wa rasa..mohon cepatcepat pergi berubat sebelum kene kunci..

Ain Dzaya said...

santau neskepi mungkin wa rasa..mohon cepatcepat pergi berubat sebelum kene kunci..

hazanis said...

patut la senyap jah terr..hakss gi berubat cepat terr..bahayo nyakit nih..ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved