tolong tolong tolong

hari tu minyak naik harga..konon sebab subsidi dikurangkan..then bila ada orang kira kira balik..harga ron95+subsidi lagi mahal dari ron97..tetiba harga ron97 pon turut naik sama..kan ke bengap cenggitu..dah hari ni timbul pulak cadangan pak menteri badul suruh naikkan harga gula sebab nak elakkan penyakit diabetis..marangkerapudengsekundeng betol menteri menteri dekat malaysia ni kan..

dah lama tak hapdet blog..skill nak menulis tu dah makin kurang..banyak benda aku nak settlekan lepas nikah ni..ni nak masuk pindah rumah baru pulakkk..waaahhhh kereta tak beli lagi..rumah la dulu..pas tu nak stabilkan lagi bisness photography aku tu..ok done...

sekarang aku nak mintak tolong..sapa sapa boleh tolong buatkan watermark untuk nama photography aku eh..aku bayar RM30...amacam..masyuk dah tu..nama baru yang aku pikirkan..
ni contoh yang member aku punya la..simple je..

THE IZZI..
sempena nama aku dengan wife..izzati dan azizi..sebab dia pon banyak menolong aku dalam bisness aku ni haa..semenjak dua menjak ni..nak nak nolong neman aku dok edit gambor sampai ke tengah malam....heheheeh



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Zul Fattah said...

erm.. nak edit x pandai r ji.. cs3 dh delete etek

Faarihin said...

Tengok ostat Ji.. Last2 dia juga yang dah jadi Photographer yang berjaya.. Aku tak mampu lagi.. Gear dan ilmu belum cukup.. huhu..

all the best dengan kerjaya fotografi ini..

The Izzi. memang easy. =)

Rai Ourkizuna said...

tak lama lagi minyak masak pun naik.. nak kurangkan pesakit jantung.. hahaha..

izfanora said...

lama dh xdtg sini.. skrg wat keje dh best sbb dh ada teman ye dak.. hihi..

aDisH.sHidA said...

the izzi...kalau x tengok pada perkataan just sebut...'mudah' hehehe...


hazlina azmi said...

hai..nice blog..blogwalking
hihihi!!jemputla ke blog saya dan bertukar2 link ye

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Nurul Atiqah said...

untonglaaa.....

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Hafizin Jamil said...

ana tak reti abang ji. haha

شركة تاج said...


شركة تاج لكشف تسربات المياه بالدمام والخبر 0551844053والقطيف
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة عزل اسطح بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة كشف تسربات المياه ببقيق
شركة كشف تسربات المياه بالدمام


شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة كشف تسربات المياه براس تنورة
شركة تنظيف واجهات زجاج بالرياض
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء

شركة تاج said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved